[Download 21+] Schilderij Jezus Leonardo Da Vinci

View Images Library Photos and Pictures. et laatste avondmaal 2013 De jongeren van de jeugdkerk hebben zich in de weken voor Pasen verdiept in het Laatste Avondmaal, startend met dat beroemde schilderij van Da Vinci. Wat zien we daar eigenlijk op? Wie is wie? Wat zijn de reacties van de vrienden van Jezus en hoe zien we dat? Wat is een laatste avondmaal en hoe vieren we dat nu? Uiteindelijk hebben wij onze eigen moderne variant van het avondmaal gevierd en vastgelegd. Een bijzondere ervaring. DaVinci

. Leonardo Da Vinci ''The Last Supper'' DaVinci

Lavore papa Jhonny Leonardo da vinci Lavore papa Jhonny Leonardo da vinci

Lavore papa Jhonny Leonardo da vinci

Lavore papa Jhonny Leonardo da vinci

Leonardo da Vinci: Het laatste avondmaal (met Petrus of Maria Magdalena naast Jezus?) Leonardo da Vinci: Het laatste avondmaal (met Petrus of Maria Magdalena naast Jezus?)

De Maagd op de Rotsen of Madonna in de Grot is een schilderij van de Italiaanse renaissancekunstenaar Leonardo Da Vinci. Het schilderij toont Maria die in een grot zit met Jezus, Johannes en de aartsengel Uriël. Van het stuk bestaan twee en mogelijk drie versies. De oudste is vervaardigd tussen 1483 en 1486 in Milaan en hangt in het Louvre, de jongste ontstond tussen 1491 en 1508 en is te bezichtigen in de Londense National Gallery. De Maagd op de Rotsen of Madonna in de Grot is een schilderij van de Italiaanse renaissancekunstenaar Leonardo Da Vinci. Het schilderij toont Maria die in een grot zit met Jezus, Johannes en de aartsengel Uriël. Van het stuk bestaan twee en mogelijk drie versies. De oudste is vervaardigd tussen 1483 en 1486 in Milaan en hangt in het Louvre, de jongste ontstond tussen 1491 en 1508 en is te bezichtigen in de Londense National Gallery.

Salvator Mundi, een portret van Jezus, leverde 400 miljoen euro op. ​Dat is een record. Salvator Mundi, een portret van Jezus, leverde 400 miljoen euro op. ​Dat is een record.

et laatste avondmaal 2013    De jongeren van de jeugdkerk hebben zich in de weken voor Pasen verdiept in het Laatste Avondmaal,  startend met dat beroemde schilderij van Da Vinci.    Wat zien we daar eigenlijk op?  Wie is wie?  Wat zijn de reacties van de vrienden van Jezus en hoe zien we dat?  Wat is een laatste avondmaal en hoe vieren we dat nu?    Uiteindelijk hebben wij onze eigen moderne variant van het avondmaal gevierd en vastgelegd.  Een bijzondere ervaring. et laatste avondmaal 2013 De jongeren van de jeugdkerk hebben zich in de weken voor Pasen verdiept in het Laatste Avondmaal, startend met dat beroemde schilderij van Da Vinci. Wat zien we daar eigenlijk op? Wie is wie? Wat zijn de reacties van de vrienden van Jezus en hoe zien we dat? Wat is een laatste avondmaal en hoe vieren we dat nu? Uiteindelijk hebben wij onze eigen moderne variant van het avondmaal gevierd en vastgelegd. Een bijzondere ervaring.

The Virgin of the Rocks (The Virgin with the Infant St. John Adoring the Infant Christ) by Leonardo da Vinci The Virgin of the Rocks (The Virgin with the Infant St. John Adoring the Infant Christ) by Leonardo da Vinci

Kiss of Judas (detail)! Kiss of Judas (detail)!

DaVinci DaVinci

Leonardo da Vinci, Christ of the Last Supper Leonardo da Vinci, Christ of the Last Supper

Jezus Christus. Jezus Christus.

Andrea Solari - Wikipedia Andrea Solari - Wikipedia

Leonardo di ser Piero DA VINCI, dit Léonard de Vinci (Vinci, 1452 - Amboise, 1519) Sainte Anne, la Vierge et l'Enfant jouant avec un agneau, dite La Sainte Anne. Vers 1503 - 1519 Leonardo di ser Piero DA VINCI, dit Léonard de Vinci (Vinci, 1452 - Amboise, 1519) Sainte Anne, la Vierge et l'Enfant jouant avec un agneau, dite La Sainte Anne. Vers 1503 - 1519

Dit is een beroemd schilderij van Jezus. Hij heet de last super en  ik denk dat iedereen die wel kent. Ik vind dit kunst omdat ik het knap vind dat de schilder wel meer dan 100 jaar geleden zoiets kan bedenken en dat hij nog steeds beroemd is. Dit is een beroemd schilderij van Jezus. Hij heet de last super en ik denk dat iedereen die wel kent. Ik vind dit kunst omdat ik het knap vind dat de schilder wel meer dan 100 jaar geleden zoiets kan bedenken en dat hij nog steeds beroemd is.

Comments

Popular posts from this blog

[Download 25+] эскиз Haunted Family

[Get 24+] идеи подарков невестка

[View 25+] 2m Quad Antenne Bauanleitung